Kone-Viitasalo muuttaa uusiin liiketiloihin Raisiossa

Kone-Viitasalo jatkaa Raisiossa uudessa osoitteessa Voudinkatu 33. Uudet liiketilat valmistuvat huhtikuussa.

Lukuaika 3 min.

Kone-Viitasalo muuttaa uusiin liiketiloihin huhtikuussa

Kone-Viitasalo avaa huhtikuussa uuden myymälä-korjaamon Voudinkadulle 33. Myymälä-korjaamo Tuotekadulla sekä Nousiaisten korjaamo suljetaan vaiheittain ja toiminta keskitetään uuteen liiketilaan vaiheittain kevään ja kesän aikana.

Suurempi myymälä ja tehokkaampi korjaamo

Uusi myymälä-korjaamomme toimii n. 1600 m² liiketiloissa, joka mahdollistaa valikoiman laajentamisen. Lisäksi hyvät tilat tuotteiden varastointiin ja uuden verkkokauppamme tuotteiden käsittelyyn. Isot huolto- ja korjaamotilat ovat samassa kiinteistössä ja antavat erinomaiset mahdollisuudet huolto- ja korjaamotoiminnan laajentamiselle ja tehostamiselle.

Uudet liiketilat ja yrityksen kasvu tuovat uusia työpaikkoja

Uudet liiketilat, uusi verkkokauppa, huollon sähköinen ajanvaraus, palvelutuotteet kuten Vibot-ruohonleikkauspalvelu ja ammattikoneiden valikoima leasing-vaihtoehtoineen tarvitsee puolestaan uusia osaajia. Meillä on uusia työtehtäviä avoinna niin yksikönpäällikölle, verkkokauppapäällikölle, ammattikonemyyntiin, huolto- ja korjauspalveluihin sekä kesätöitä robottileikkurien asennukseen, huoltopalveluihin sekä myymälämyyntiin.

Yksikönpäällikkö

Kone-Viitasalon toiminnan laajentuessa sekä tuotemerkeillä, että myyntivolyymin kautta tarvitsemme yksikön toimintaa johtamaan tuloshakuisen ja kokeneen myynnin sekä johtamisen ammattilaisen. Pääset mukaan kasvavaan yhtiöön, jossa on mahdollista kehittyä oman alansa huipuksi. Tukenasi on ammattitaitoinen työyhteisö, joka on sitoutunut yhdessä tekemiseen sekä toiminnan kehittämiseen.

Tutustu yksinkönpäällikön paikkaan

Verkkokauppapäällikkö

Kone-Viitasalon ja Koneliike Oleniuksen yhdistettyä voimansa KVO Koneet Oy:ksi haemme verkkokauppapäällikköä vastaamaan verkkokaupan myynnistä ja kehityksestä kohti yhtenäisempää ja maan parasta asiakaskokemusta koneliikkeiden verkkokaupoista.

Tutustu verkkopäällikön toimenkuvaan

Ammattikonemyyjä

Meillä on uusia työtehtäviä avoinna ammattikonemyyntiin, jossa työrooli antaa erinomaiset vaikutusmahdollisuudet ammattitaitoiselle myynnin osaajalle. Ammattikonemyyjänä rakennat yhteistyössä myynti- ja asiantuntijaorganisaatiomme kanssa myynnin sekä asiakkuuksien voittavan hoitomallin sekä luomaan huollon ja myynnin toimintamallin yhdessä huoltoliiketoiminnan johtajan kanssa.

Tutustu ammattikonemyyjän toimenkuvaan

Mekaanikkoja/Asentajia

Etsimme mekaanikkoja/asentajia Raisioon uuteen myymälä-korjaamoomme. Tarjoamme töitä ammattiasiakkaiden arvostamien tuotemerkkien parissa kuten Husqvarna, Can-Am, Sea-Doo, Ferris, Iseki ja Walker. Apuna työssäsi on kasvavan yrityksen resurssit sekä ammattitaitoisten ja työstään innostuneiden työkavereiden ammattitaito. Lisäksi saat käyttöösi tuotebrändiemme päämiesten vahvan koulutuksen ja tuen.

Tutustu asentajan ja/tai mekaanikon paikkaan

Kesätöitä

Haemme robottiruohonleikkureiden asentajia kesäkaudelle 2022. Tulet saamaan kattavan tuen sekä koulutuksen tehtävässä suoriutumiseen, joten työssä et tarvitse aikaisempaa kokemusta tai koulutusta asennustöistä.

Arvostamme, jos olet avoin oppimaan ja kehittymään kesätyösi parissa. Voit olla esimerkiksi lukiosta tai ammattikoulusta valmistunut henkilö, jolla on mielenkiintoa vastaavia työtehtäviä kohtaan. Tehtävä edellyttää kuitenkin, että pystyt ajamaan osoitteesta toiseen, joten vähintään B-luokan ajokortti vaaditaan.

Tutustu kesätyömahdollisuuksiin asentajana