Robottiruohonleikkurin huolto ja talvisäilytys kauden päätteeksi

Syksyn lopulla on aika ottaa robottiruohonleikkuri latausasemineen kainaloon ja kantaa ne meille huollettavaksi. Säännöllinen huolto pidentää leikkurin käyttöikää ja varmistaa, että leikkurisi on käyttövalmis seuraavaan kauteen.

Lukuaika 1 min.

Robottiruohonleikkurin vuosihuolto

Vuosihuoltomme sisältää viimeisimmän ohjelmistopäivityksen, Tilt-sensorin kalibroinnin, terä- ja suojalautasen liuotinpuhdistuksen sekä ilmanpainepuhdistuksen. Huollon aikana testaamme ja tarkastamme akun toiminnan, latausaseman, pyöränmoottorit, terämoottorin, sensorit, näytön sekä hälyttimet. Lisäksi vaihdamme uudet leikkuuterät, tarkastemme ja rasvaamme pyörät, karat ja terälaitteiston laakerit sekä käsittelemme kuoren muovinsuoja-aineella. Toimintavalmiin leikkurin lisäksi saat tehdystä huollosta mukaasi raportin huollosta.

Vuosihuollon yhteydessä tarjoamme myös mahdollisuuden jättää robottiruohonleikkuri meille talvisäilytykseen. Leikkuri säilytetään kuivassa ja lämpimässä tilassa, mikä on tärkeää ruosteeneston vuoksi. Näin säästät varastotilaasi ja pidennät laitteen käyttöikää.

Robottiruohonleikkurin talvisäilytys kotona

Jos haluat säilyttää robottiruohonleikkurin kotonasi, muista huoltaa robottiruohonleikkuri ennen varastoimista. On tärkeää siirtää robottiruohonleikkurin lisäksi myös latausasema, muuntaja ja matalajännitekaapeli sisälle talvikaudeksi. Varmistathan myös, että säilytystilat ovat puhtaat, kuivat ja lämpimät, sillä leikkurin säilyttäminen kylmässä, kosteassa tai pölyisessä tilassa vähentää käyttöikää. Myös maahan jääneiden kaapeleiden päät on hyvä suojata talvikaudeksi.

Liittyvät artikkelit