Vibot – Ruohonleikkaus palveluna

Vietä kesä huolettomammin ja valitse Vibot leikkaamaan nurmikkosi! Pidämme huolen, että leikkuri pysyy kunnossa ja pihasi siistinä koko sopimuskauden ajan.

Lukuaika 1 min.

Mikä on Vibot?

Meillä on ilo esitellä uusi ruohonleikkauspalvelumme Vibot. Vibot on ruohonleikkauksen kokonaispalvelu, joka siistii pihasi, ilman että sinun täytyy murehtia nurmikonleikkuusta tai laitteesta. Vibotin kautta saat pihaasi robottiruohonleikkurin, joka hoitaa nurmikon leikkaamisen automaattisesti. Kesällä ruohonleikkuri tekee työt puolestasi, syksyn tultua haemme sen säilöön ja keväällä tuomme huolletun laitteen jälleen pihallesi.

Vibotin asennus

Jos tonttisi on yhteensopiva Vibot-palvelun kanssa, tarvitset omasta takaa ainoastaan ulkotiloissa olevan pistorasian. Asentajamme asentavat tontillesi robottiruohonleikkurin rajakaapelit, jotka rajaavat leikattavan ruohoalueen. Vibot-palveluun kuuluvat leikkurin huollot, terien vaihdot, vikatilanteiden selvitys ja talvisäilytys. Sinun osaksesi jää nauttia kauniista nurmikosta huolettomasti kuukausimaksun hinnalla!

Miten tilaan Vibotin?

Vibotin tilaaminen onnistuu tällä hetkellä Turun- ja Raision seudulla. Voit tarkistaa Vibotin verkkosivuilta onko sopimus saatavana tontillesi. Kun olet tutustunut tilausehtoihin, kirjannut tonttisi koon ja antanut yhteystietosi, asentajamme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi ajan suunnittelukäynnille. Nopeimmillaan saat palvelun käyttöösi heti suunnittelukäynnin jälkeen. Jos suunnittelukäynnin aikana selviää, että pihasi ei jostain syystä sovellu Vibot-palvelun käyttöönottoon, saat rahasi takaisin. Kun laite on asennettu, maksat Vibotista kuukausimaksua, ilman yllättäviä lisäkuluja.

Liittyvät artikkelit