HUSQVARNA Aspire Puhallin B8X-P4A, ilman akkua ja laturia

140,00112,90alv. 24% | näytä alv. 0%

Akkukäyttöinen lehtipuhallin 3-asteisella säädöllä ja kätevällä säilytysratkaisulla. Hoida puutarhan siistiminen helposti tällä 18 V:n akkulehtipuhaltimella. Mukava pehmustettu kahva ja tasapainoinen, kevyt muotoilu tekevät siitä helpon käyttää. Tuote on varustettu älykkäällä automaattisella sammutuksella, joka aktivoituu aina, kun se jätetään ilman valvontaa.

Puhaltimen säilytys on helppoa mukana tulevan koukun ja irrotettavan puhallinputken ansiosta. Mukana tulee säilytyskoukku, joka voidaan kiinnittää joko suoraan seinään tai käyttää Husqvarna Aspire Storage Rail -säilytysjärjestelmän kanssa. Säilytysjärjestelmä on yhteensopiva kaikkien Aspire™-työkalujen kanssa.

Tuote on osa POWER FOR ALL ALLIANCE -ohjelmaa ja siten yhteensopiva useiden tuotemerkkien akkujen ja laturien kanssa, joten ei siis enää tarvitse ostaa erillistä akkua kaikille laitteillesi.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Ilmannopeus: 8 N
  • Paino ilman akkua: 2 kg
  • Näppärä säilytys
  • POWER FOR ALL ALLIANCE -akkujärjestelmä

 

Toimitus 2-5 päivää
Hyllyssä 6 kpl

kpl
Tuotetunnus (SKU): 9706204-02

Lisätiedot

Tuotemerkki Husqvarna
Tuotetunnus (SKU) 9706204-02

Koneet ja laitteet pihan syyssiivoukseen

Lehtienkerääjät, bioleikkaavat ruohonleikkurit ja puhaltimet helpottavat syksyllä pihatöiden kanssa, mutta ota nämä asiat huomioon niitä käyttäessäsi.

Lue lisää