HUSQVARNA Flexi-akkuvyö, liitinsarja Flexi-akkuvyö, liitinsarja – sis. 1 akkuvyön, 1 kotelon liittimellä, 1 BLi-kotelon ja 1 varustepussin

190,00153,23alv. 24% | näytä alv. 0%

Husqvarnan akkutuotteita varten suunnitellun FLEXI-akkuhihnajärjestelmän avulla voit tehdä töitä mukavasti ja helposti myös kaukana pistorasiasta. Hihna sijoittaa painon käyttäjän käsien sijasta lantionseudulle, mikä vähentää uupumista ja pidentää näin käyttöaikoja ja tekee työstä tuottavampaa. Se mahdollistaa vara-akkujen, öljyn ,veden ja muiden lisävarusteiden kuljettamisen helposti minne ikinä menetkin. Tukeva hihna on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ja se tekee työstä joustavaa ja parantaa käyttömukavuutta.Sarja 3: Vyö • Kotelo • Kotelo ja liitin • LisävarustelaukkuTässä sarjassa on liitin, joka toimii kaikkien Husqvarnan akkutuotteiden kanssa, myös sisäisiä akkuja ja liittimiä käyttävien tuotteiden kanssa Sarja toimii vanhalla ohjelmistolla. Jos sarjaa 3 käytetään sisäisen akun kanssa, tarvitaan reppuakun sovitin (ei sisälly sarjaan).

Tilaustuote - normaali toimitusaika noin 2 viikkoa. Huom! Heikosta tuotteiden saatavuustilanteesta johtuen toimitusaika saattaa poiketa merkittävästi normaalista.

kpl

Lisätiedot

Brändi

Husqvarna

Tuotenimi lyhyt

Flexi-akkuvyö

Tuotetunnus (SKU) 5907767-03