SEA-DOO kiinni napsautettavat lepuuttajat

169,00136,29alv. 24% | näytä alv. 0%

Suojaa vesijettisi vaurioilta helposti kiinnitettävillä ja irrotettavilla lepuuttajilla, jotka ovat suunniteltu erityisesti Sea-Doo-vesijeteille. Lepuuttajat ovat kelluvia, ja ne on helppo nähdä oranssin värinsä ansiosta. Lepuuttajat myydään pareittain.

Valmiiksi valetut reiät edessä ja takana Sea-Doo SPARK -malleissa takaavat kestävän asennuksen optimaaliseen paikkaan. Asennuksessa muihin kuin Sea-Doo SPARK -malleihin tarvitaan kiinni napsautettavien lepuuttajien asennussarja.

Toimitus 2-5 päivää
Hyllyssä 24 kpl

kpl
Tuotetunnus (SKU): 295100418

Lisätiedot

Tuotemerkki Sea-Doo
Tuotetunnus (SKU) 295100418

Videosarja: Tietoisku Sea-Doo vesijetin ostajalle

Vesijetteily on mukava harrastus koko perheelle – ei ainoastaan vauhtihirmuille. Tässä videosarjassa esittelemme Sea-Doo vesijetin hankintaan ja ylläpitoon liittyviä asioita sekä esittelemme jetteilyyn suunniteltuja varusteita. Lisäksi videoilla käydään läpi Viitasalolta saatava vesijetin talvisäilytyspalvelu sekä ammattitaitoinen vesijetin huolto- ja korjauspalvelu. Mukavia katseluhetkiä – ja tervetuloa kaupoille asiantuntevaan Kone-Viitasaloon. Vuoden 2023 vesijettimallien ennakkomyynti on nyt käynnissä. Viitasalolta …

Lue lisää