-15%

Ultratec Mökkikärry Lite

849,00 684,68alv. 24% | näytä alv. 0%

Mökkikärry Lite on Mökkikärryn kevyemmin varusteltu kaveri, sen kantavuus on 500 kg. Mökkikärry Lite on näppärä yleiskärry monipuoliseen hyödyntämiseen. Mökkikärry Liten avulla lastaat koivuklapeja, lehtiä ja muuta tavaraa kyytiin kätevästi mökillä tai kotona.

Mökkikärry Liten lava on saranoitu keskeltä, joten aisapaino ei rasita mönkijää. Avattavat päädyt mahdollistavat jopa kolmen metrin tavaran kuljettamisen. Tyylikäs ja kevyt kärry ei myöskään tuhoa nurmikkoasi, joten voit huoletta nauttia pihatyöskentelystä Mökkikärry Liten kanssa!

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Mitat

Lava 1500 x 1060 x 460 mm
Paino n. 97 kg

Kuorma

Kuorman pituus max 3200 mm
Kuorman leveys max 1270 mm
Kantavuus 500 kg

Rakenne

Sähkö / pulverimaalattu
Vahvat matalapaine maastorenkaat

Valmistus

Petäjävesi, Suomi

Toimitus 2-5 päivää
Hyllyssä 3 kpl

kpl
Tuotetunnus (SKU): 770-22301L

Lisätiedot

Tuotemerkki Ultratec
Tuotetunnus (SKU) 770-22301L

Mönkijät ja lisävarusteet työkäyttöön sekä vapaa-aikaan 

Mönkijöistä (ATV) ja rinnakkain istuttavista koppimönkijöistä (SSV) löytyy jokaiseen maastoon ja tarkoitukseen sopiva malli, olipa käyttötarkoituksesi sitten kevyttä tieliikenneajoa tai raskaampaa työkäyttöä. Can-Am-mönkijöiden suorituskyky ja ajo-ominaisuudet ovat hiottu huippuunsa vuosien saatossa, laadukas viimeistely pieniä yksityiskohtia myöten erottaa Can-Amin kilpailijoistaan. Mönkijät ovat täynnä tehoa ajomukavuudesta ja hallittavuudesta yhtään tinkimättä. Valikoimastamme löydät niin pienet lastenmönkijät, traktorimönkijät kuin …

Lue lisää