Vesijetti SEA-DOO FishPro Scout iDF

17 780,0014 338,71alv. 24% | näytä alv. 0%

ENNAKKOTILAUSTUOTE: Jos olet kiinnostunut tuotteesta, jätä meille sähköpostiosoitteesi ja myyjämme on sinuun yhteydessä. Wake PRO 230 on suunniteltu vesilelujen vetämiseen sekä vesiurheiluun. WAKE:ssa on vesiurheiluun tarkoitettujen ominaisuuksia. Ski-tilan ansiosta kuljettaja voi valita esiohjelmoidun kiihdytys- ja nopeusprofiilin, joten kiihdytykset vesihiihtäjää tai -lautailijaa vedettäessä sujuvat aina hallitusti. WAKE:ssa on myös LinQ-vetopylväs sekä lautateline. Sea-Doo Waken vakaa ja luotettava runko tarjoaa ylivoimaista vakautta matalan painopisteensä ansiosta. WAKE PRO 230:ssä on tehokas turboahdettu moottori vauhdikkaampaan menoon. Audiopaketti sisältää kaiuttimet, bluetoothin sekä 7,8″ värinäytön. Hintoihin lisätään luovutushuollosta ja viranomaismaksuista aiheutuvat kulut 400€.

Tuotetta ei ole varastossa. Lisää sähköpostiosoitteesi ja saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): 00033NB00

Lisätiedot

Väri

White / Gulf Stream Blue

Brändi

SEA-DOO

Varustetaso

FishPro Scout iDF

Tuotenimi lyhyt

GTI

Paikkoja

2

Tuotetunnus (SKU) 00033NB00

Varmista ensi kesän vesijetti ja tilaa ennakkoon

Kysyntä on kasvanut ja vuonna 2021 uudet vesijetit loppuivat jo ennen kesäkauden alkua. Ole ajoissa ja saat kolmen vuoden takuun kaupan päälle.

Lue lisää