Vesijetti SEA-DOO GTI SE 170 iDF Audio

16 780,0013 532,26alv. 24% | näytä alv. 0%

ENNAKKOTILAUSTUOTE: Jos olet kiinnostunut tuotteesta, jätä meille sähköpostiosoitteesi ja myyjämme on sinuun yhteydessä. GTI SE 170 iDF Audio tarjoaa tehoa ja luotettavuutta loistavalla hinta-laatusuhteella. GTI SE 170 iDF Audiossa on valikoiman tehokkain vapaasti hengittävä moottori luotettavaan ja vauhdikkaaseen menoon. GTI SE 170 iDF Audion vakiovarusteisiin kuuluvat nousutikkaat, Touring-istuin, säädettävä trimmi ja huikea 100 watin Premium-audiojärjestelmä bluetoothilla. iDF eli Intelligent Debris-Free Pump System eli impellerin toisinpäin pyöräytys auttaa tyhjentämään turbiiniin joutuneet liat ajaessasi esimerkiksi matalikkoon. iDF:n käyttäminen säästää vesijetin kulutusrengasta. Hintoihin lisätään luovutushuollosta ja viranomaismaksuista aiheutuvat kulut 400€.

Tuotetta ei ole varastossa. Lisää sähköpostiosoitteesi ja saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): 00030NM00

Lisätiedot

Väri

Coral Blast / Eclipse Black

Brändi

SEA-DOO

Kaiuttimet

Kyllä

Varustetaso

GTI SE 170 iDF Audio

Tuotenimi lyhyt

GTI

Paikkoja

2

Varmista ensi kesän vesijetti ja tilaa ennakkoon

Kysyntä on kasvanut ja vuonna 2021 uudet vesijetit loppuivat jo ennen kesäkauden alkua. Ole ajoissa ja saat kolmen vuoden takuun kaupan päälle.

Lue lisää