Vesijetti SEA-DOO GTX Limited 300 iDF

25 380,0020 467,74alv. 24% | näytä alv. 0%

ENNAKKOTILAUSTUOTE: Jos olet kiinnostunut tuotteesta, jätä meille sähköpostiosoitteesi ja myyjämme on sinuun yhteydessä. GTX Limited 300 iDF leveämpi runko tarjoaa sinulle alan johtavaa vakautta rungon matalan painopisteen ja nerokkaan suunnittelun ansiosta. GTX:n runko on muotoiltu paremmilla meriominaisuuksilla, jotka tekevät siitä vakaamman aallokossa. Lisäksi rungon muotoilu mahdollistaa suuremmat säilytystilat sekä vähentää ajaessa päälle roiskuvaa vettä. GTX tarjoaa mukavuutta ja luksusta samassa paketissa. GTX Limited 300 iDF on merten Maserati. iDF eli Intelligent Debris-Free Pump System eli impellerin toisinpäin pyöräytys auttaa tyhjentämään turbiiniin joutuneet liat ajaessasi esimerkiksi matalikkoon. iDF:n käyttäminen säästää vesijetin kulutusrengasta. Mukana myös Audiojärjestelmä Bluetoothilla. Limited -paketti sisältää lisäksi USB-portin, suojapeitteen, säilytyslaatikon tilanjakajan, polvisuojat, syvyysmittarin, nousuportaan sekä säädettävän ohjaustangon. GTX Limited 300 mittaristo on erityishieno, se on 7,8″ värillinen monitoiminäyttö, näytölle saat syvyysmittarin sekä BRP-connectin appin jolla näet missä ystäväsi ajavat. Hintoihin lisätään luovutushuollosta ja viranomaismaksuista aiheutuvat kulut 400€.

Tuotetta ei ole varastossa. Lisää sähköpostiosoitteesi ja saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): 00014NB00

Lisätiedot

Väri

Liquid Titanium / Black

Brändi

SEA-DOO

Varustetaso

GTX Limited 300 iDF

Tuotenimi lyhyt

GTX

Paikkoja

3

Tuotetunnus (SKU) 00014NB00

Varmista ensi kesän vesijetti ja tilaa ennakkoon

Kysyntä on kasvanut ja vuonna 2021 uudet vesijetit loppuivat jo ennen kesäkauden alkua. Ole ajoissa ja saat kolmen vuoden takuun kaupan päälle.

Lue lisää