Vesijetti SEA-DOO RXP-XRS Audio

23 180,0018 693,55alv. 24% | näytä alv. 0%

ENNAKKOTILAUSTUOTE: Jos olet kiinnostunut tuotteesta, jätä meille sähköpostiosoitteesi ja myyjämme on sinuun yhteydessä. RXP-XRS on BRP:n sporttisin ja tehokkain jettimalli joka sopii myös kilpakäyttöön. RXP-XRS on parhaimmillaan nopeissa käännöksissä, räjähtävissä lähdöissä, kovassa menossa sekä hypyissä. RXP-XRS on varustettu launch controlilla eli lähdön avustimella joka takaa räjähtävät lähdöt. Ohjaustanko on matalaa kilpamallia. RXP-XRS:sä on säädettävät sponsonit, joita säätämällä vesijetin kääntöominaisuuksia voidaan säätää mieleisiksi. RXP-XRS on yksipaikkainen, penkkiä voidaan säätää kuljettajan pituuden mukaan, jolloin selkätuki saadaan juuri oikeaan kohtaan. Lisävarusteena saatavana myös kahdenistuttava penkki. RXP-XRS runko on T3-R kilparunko jota käytetään ainoastaan tässä mallissa. Hintoihin lisätään luovutushuollosta ja viranomaismaksuista aiheutuvat kulut 400€.

Tuotetta ei ole varastossa. Lisää sähköpostiosoitteesi ja saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): 00021NH00

Lisätiedot

Väri

Triple Black

Brändi

SEA-DOO

Kaiuttimet

Kyllä

Varustetaso

RXP-XRS Audio

Tuotenimi lyhyt

RXP

Paikkoja

1

Tuotetunnus (SKU) 00021NH00

Varmista ensi kesän vesijetti ja tilaa ennakkoon

Kysyntä on kasvanut ja vuonna 2021 uudet vesijetit loppuivat jo ennen kesäkauden alkua. Ole ajoissa ja saat kolmen vuoden takuun kaupan päälle.

Lue lisää