Vesijetti SEA-DOO RXT-XRS Audio

23 580,0019 016,13alv. 24% | näytä alv. 0%

ENNAKKOTILAUSTUOTE: Jos olet kiinnostunut tuotteesta, jätä meille sähköpostiosoitteesi ja myyjämme on sinuun yhteydessä. RXT-XRS on sporttiversio jossa ei ole tingitty ajomukavuudesta. Ohjaustanko on säädettävissä, tavaratilat ovat reilun kokoiset ja moottorin teho ei lopu kesken kovimmassakaan menossa. RXT-XRS tarjoaa vakaata etenemistä kovempaankin merenkäyntiin. RXP-XRS on varustettu launch controlilla eli lähdön avustimella joka takaa aina optimaalisen tehon lähtöön. Runkona luotettava ST3 joka mahdollistaa helpon nousun vesijettiin ja tarjoaa runsaasti tilaa liikkua. RXT-XRS on luksusmallin vesijetti käyttäjälle joka kaipaa räjähtävää tehoa sekä matkustusmukavuutta vaikka pidemillekin retkille. Hintoihin lisätään luovutushuollosta ja viranomaismaksuista aiheutuvat kulut 400€.

Tuotetta ei ole varastossa. Lisää sähköpostiosoitteesi ja saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): 00010ND00

Lisätiedot

Väri

Millenium Yellow

Brändi

SEA-DOO

Kaiuttimet

Kyllä

Varustetaso

RXT-XRS Audio

Tuotenimi lyhyt

RXT

Paikkoja

2

Tuotetunnus (SKU) 00010ND00

Varmista ensi kesän vesijetti ja tilaa ennakkoon

Kysyntä on kasvanut ja vuonna 2021 uudet vesijetit loppuivat jo ennen kesäkauden alkua. Ole ajoissa ja saat kolmen vuoden takuun kaupan päälle.

Lue lisää