Älypuhelinliitäntä Automower Connect

Automower Connect on robottiin asennettava lisäpiirikortti. Piirikortissa on SIM-kortti ja GPS. Tämän avulla voit etähallita robottileikkuriasi älypuhelimellasi mistä tahansa. Malleihin 305, 310, 315, 420, 440.

Sopii käytettäväksi Husqvarna Automower® 305, 310, 315, 420, 440 -mallien kanssa. (315X, 430X, 450X malleihin tätä ei kannata hankkia koska Automower Connect on niissä jo vakiona)

Ilmaisen puhelinsovelluksen avulla voit hallinnoida robottiruohonleikkuriasi mistä tahansa, etelänmatkan aikana tai ollessasi kesämökillä. Robotti lähettää puhelimeesi viestin, jos sen automaattinen leikkuu jostakin syystä katkeaa, esim se jää jumiin tai sitä on nostettu. Voit  myös lähettää sille esim. pysäköintikäskyn rankkasateen takia. Periaattessa kaikki säädöt ovat puhelimella hallittavissa, turva-asetuksia lukuunottamatta.

Automower Connectin mukana tulee myös GPS:ään pohjautuva GeoFence. Jos Husqvarna Automower® huomaa olevansa yli 200m päässä pihastasi, on syytä epäillä varkautta, ja robotti hälyttää puhelimeesi ja myöhemmin voit jäljittää robottileikkurisi sovelluksen avulla.

Automower Connect on itseasiassa GPS-piirikortti + SIM kortti, jotka asennetaan robotin sisälle. Asennustyöstä veloitamme 50€. SIM-kortti on Husqvarnan toimittama ja sen tiedonsiirtomaksut 10:ksi vuodeksi maksettu. Puhelimen sovellus on ilmainen ja sen voi ladata App Storesta tai Google Playstä.

Yhteenveto Automower Connect -järjestelmän osista ja kustannuksista:

  • Automower Connect piirikortti robottiin: 299 €
  • Piirikortin asennustyö: 50 €
  • SIM-kortti ja tiedonsiirto: ilmainen (10 ensimmäsiä vuotta)
  • Automower Connect ohjelma älypuhelimeen: ilmainen

Connect on ehdoton etenkin

  • Jos olet paljon poissa kotoa ja robotilla ei ole valvontaa
  • Jos robotti hoitaa kakkoskodin tai kesämökin pihaa
  • Jos maksimoitu valvonta ja varkaudenesto on sinulle tärkeää

Hinta: 299,00€

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *