Husqvarna Automower 550 EPOS

Tämä robottiruohonleikkuri ei tarvitse kaapeleita! Maksimi leikkuuala 5000m2. Vakiona mm. GPS-navigointi ja älypuhelinliitäntä.

Vaativaan ammattikäyttöön suunniteltu robottiruohonleikkuri, joka toimii ilman rajakaapeleita.

Husqvarna Automower 550 EPOS leikkurille opetetaan leikkuualue pihassa ohjaamalla sitä reunoja pitkin. Robotti oppii alueen reunat GPS:n perusteella. Robotti tarvitsee lisäksi GPS tukiaseman pihaan, joka kiinnitetään miel. läheiseen rakennukseen, tolppaan tai muuten korkeaan elementtiin. Piha on oltava avoin etelätaivaan suuntaan, jotta gps toimii luotettavasti. 

Husqvarna automower 550 EPOS langaton asennus
Katso Husqvarna Automower 550 EPOS esittelyvideo (kesto 2 min, kieli:englanti)

Muutoin Automower 550 EPOS vastaa normaalia Automower 550 mallia: GPS-avusteinen navigointi varmistaa täydellisen, tasaisen leikkuutuloksen monimuotoisilla alueillla ja sääajastimen avulla leikkaaminen mukautuu nurmikon kasvun mukaan. 550 selviytyy haastavassa ja epätasaisessa maastossa sekä jopa 45 % (24°) jyrkässä rinteessä varmistaen täydellisen leikkuuutuloksen. Kohteiden etätunnistus mahdollistaa suuremman leikkuunopeuden ja aluekapasiteetin. Vankka ja vakaa rakenne on kestävä ja luotettava vaativassa käytössä.

Langatonta asennusta ei ole saatavana muihin robottimalleihin.

Leikattavan alueen maksimikoko 5000 m²
Keskimääräinen latausaika 60 min
Melutaso 60 dB(A)
Vaadittavat lisälaitteet 550 EPOS tukiasema (ovh. 1199,-)
Saatavuus 2021 huhti-kesäkuun aikana

Hinta: 5799,00€

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *