Vesijetti Sea-Doo GTI 130hv -2019

3-paikkainen, 130hv, 3,37m. Moottori Rotax 1503cm3. Spark malleja kookkaampi ja vakaampi runko. Silti kevyt, mikä auttaa kiihtyvyydessä ja kuljetuksissa.

TALOUDELLISTA JA VAIVATONTA AJAMISEN ILOA

MOOTTORI ROTAX 1503

130 hv.

KEVYT JA KESTÄVÄ POLYTEC-MATERIAALI

Tämän innovatiivisen materiaalin ansiosta jetti on kevyempi, ja se pystyy saavuttamaan täyden suorituskykynsä pienemmilläkin moottoreilla. Tämä mahdollistaa myös sen vetämisen useimmilla henkilöautoilla. Sisäisesti värjätty rakenne kestää lasikuitua paremmin naarmuja.

ETUTAVARATILA

Luokkansa suurimmassa tavaratilassa* (116,6 l) on reilusti tilaa varusteille.

ÄLYKÄS JARRU- JA PERUUTUSJÄRJESTELMÄ (iBR)

Sea-Doon ainutlaatuinen älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR) on saanut Yhdysvaltain rannikkovartioston myöntämän tunnustuksen veneilyturvallisuuden parantamisesta vuodesta 2009 lähtien. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmällä varustettu vesijetti pysähtyy jopa 48 metriä* aiemmin kuin jarruton vesijetti. Kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjaustangolla ja käyttää samalla vaihteita, mikä tuo vakautta ajamiseen.

* Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen.

KOLME TILAA AJOTYYLISI MUKAAN

Valitse itse, miten voimansiirto toimii. Se on nyt mahdollista vesijettisi digitaalisesta tietokeskuksesta aktivoitavien erilaisten ajotilojen (Touring, Sport ja ECO) avulla.

AINOASTAAN SEA-DOO-VESIJETEISSÄ - SULJETTU JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.

ASETA VAUHTI JA SUOJAUS ITSE - KÄYNNISTYKSENESTOJÄRJESTELMÄ, iCONTROL JA LEARNING KEY

Turvajärjestelmässä on yksilöllinen digitaalinen koodaus, joka estää tehokkaasti vesijetin varastamisen. Ohjelmoitavan Learning Key -opetteluavaimen avulla nopeutta voi rajoittaa aloittelevaa käyttäjää varten.

TEKNISET TIEDOT

HENKILÖKANTAVUUS
3 HENKILÖÄ

KANTAVUUS
272 KG

MOOTTORI
ROTAX 1503

PITUUS
337 CM

LEVEYS
123 CM


Varaamme oikeuden mallimuutoksiin.
Hinta sis. alv 24%.
Hintaan lisätään toimituskulut 400€.
Sivu päivitetty 4.6.2019

Hinta: 11490,00€

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *