Vesijetti Sea-Doo GTI 90hv -2018

1 KPL JÄLJELLÄ. 3-paikkainen, 90hv, 3,37m, 291kg. Spark malleja kookkaampi ja vakaampi runko. Silti kevyt, mikä auttaa kiihtyvyydessä ja kuljetuksissa.

Yläosa perinteisesti lasikuitua, alaosa Spark -mallien tapaan muovia. Keveä, mutta kooltaan huomattavasti Spark malleja näyttävämpi, isompi ja kantavampi.

TALOUDELLISTA JA VAIVATONTA AJAMISEN ILOA
Pienen ja kevyen Rotax 900 HO ACE -moottorin polttoaineenkulutus on ällistyttävän alhainen; sen ansiosta pääset viettämään enemmän hauskaa vesillä ja vähemmän aikaa tankatessa. Ripeän kiihtyvyytensä ja erinomaisen teho-painosuhteensa ansiosta se on kuin tehty hauskanpitoa varten.

JARRU- JA PERUUTUSJÄRJESTELMÄ (IBR) VAKIONA
Toisen sukupolven iBR-järjestelmä, joka on vain Sea-Doo-vesijeteissä, auttaa sinua pysähtymään noin 48 m aiemmin. Lisäksi se parantaa hallittavuutta ja ohjattavuutta.

KEVYT JA KESTÄVÄ POLYTEC-MATERIAALI
Tämän innovatiivisen materiaalin ansiosta jetti on kevyempi, ja se pystyy saavuttamaan täyden suorituskykynsä pienemmilläkin moottoreilla. Tämä mahdollistaa myös sen vetämisen useimmilla henkilöautoilla. Sisäisesti värjätty rakenne kestää lasikuitua paremmin naarmuja. Polytec on saatavissa vain malleihin, joissa on Rotax 900 HO ACE.

TAVARATILA VAKIONA
Luokkansa suurimmassa tavaratilassa (117 litraa) on reilusti tilaa varusteille.

SPORT, TOURING JA ECO MODE
Kolme eri tilaa ajotyylisi mukaan, valitse itse napista. Esim SPORT mode antaa parhaan kiihtyvyyden, mutta bensiininkulutuksen kustannuksella. ECO taas toimii toisinpäin. TOURING on optimaalinen pitkillä matkoilla.

SULJETTU JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ
Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.

iCONTROL - VARKAUDENESTOJÄRJESTELMÄ
Turvajärjestelmässä on yksilöllinen digitaalinen koodaus, joka estää tehokkaasti vesijetin varastamisen.

OPETTELUAVAIN
Ohjelmoitavan Learning Key -opetteluavaimen avulla nopeutta voi rajoittaa aloittelevaa käyttäjää varten.

TEKNISET TIEDOT

HENKILÖKANTAVUUS
3 HENKILÖÄ

KANTAVUUS
272 KG

MOOTTORI
ROTAX 900 HO ACE- TAI ROTAX 1503 NA -MOOTTORI

PITUUS
337 CM

LEVEYS
123 CM


Varaamme oikeuden mallimuutoksiin.
Hinta sis. alv 24%.
Hintaan lisätään toimituskulut 400€.
Sivu päivitetty 4.6.2019

Hinta: 9990,00€

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *