Vesijetti Sea-Doo RXT-X 300hv -2019

3-paikkainen, 300hv, 3,54m, 415kg. Koe enemmän tehoa ja parempi hallittavuus.

Suunniteltu avovesille ja vaativiin olosuhteisiin. Kaikkien aikojen tehokkaimmalla Rotax 1630 ACE -moottorilla ja Ergolock-järjestelmällä.

Rajoitettu saatavuus, tilaa ajoissa ennen kesää ettet jää ilman.

ROTAX 1630 ACE -MOOTTORI
Mekaanisesti ahdettu, ulkoisella välijäähdytyksellä varustettu Advanced Combustion Efficiency (ACE) -tekniikka parantaa tehokkuutta ja nostaa kiihtyvyyden aivan uudelle tasolle. Se on Sea-Doon kaikkien aikojen tehokkain moottori.

ERGOLOCK-JÄRJESTELMÄ
Tee itsestäsi osa konetta lukitsemalla vartalosi runkoa vasten, jotta voit käsitellä ja hallita vesijettiä helpommin. Tässä apunasi ovat kapea kilpaistuin, erityiset kulmassa olevat astinlaudat sekä säädettävä ergonominen ohjaus (AES).

SÄÄDETTÄVÄT TAKAVAKAIMET
Tehokas rakenne, joka parantaa vakautta käännöksissä. Kolmiasentoisia vakaimia voi säätää taitotason ja ympäristön mukaan: evien ollessa yläasennossa pitoa on vähemmän ja kikkailu on helpompaa, kun taas evien laskeminen tekee käännöksistä terävämpiä. Evät lisäävät kaltevuuskulmaa käännöksen aikana.

X-MITTARI JA BOOST-ILMAISIN
X-mittarista voit yhdellä vilkaisulla tarkistaa ajonopeutesi ja kierrosaikasi ja seurata moottorin kuormitusta kätevästä boost-ilmaisimesta.

TEHOKAS, SÄÄDETTÄVÄ TRIMMIJÄRJESTELMÄ (VTS)
Voit tehdä säädettävän trimmijärjestelmän (VTS) hienosäädön nopeasti ohjaustangosta kuljettajan mieltymyksen, vesiolosuhteiden ja matkustajien lukumäärän mukaan.

JARRU- JA PERUUTUSJÄRJESTELMÄ (IBR)
Toisen sukupolven iBR-järjestelmä, joka on vain Sea-Doo-vesijeteissä, auttaa sinua pysähtymään noin 48 m* aiemmin. Lisäksi se parantaa hallittavuutta ja ohjattavuutta. *Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen

SPORT, TOURING JA ECO MODE
Kolme eri tilaa ajotyylisi mukaan, valitse itse napista. Esim SPORT mode antaa parhaan kiihtyvyyden, mutta bensiininkulutuksen kustannuksella. ECO taas toimii toisinpäin. TOURING on optimaalinen pitkillä matkoilla.

SULJETTU JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ
Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.

iCONTROL - VARKAUDENESTOJÄRJESTELMÄ
Turvajärjestelmässä on yksilöllinen digitaalinen koodaus, joka estää tehokkaasti vesijetin varastamisen.

OPETTELUAVAIN
Ohjelmoitavan Learning Key -opetteluavaimen avulla nopeutta voi rajoittaa aloittelevaa käyttäjää varten.

TEKNISET TIEDOT

HENKILÖKANTAVUUS
3

PITUUS
354 cm

LEVEYS
123 cm

MOOTTORI
Rotax® 1630 ACE™ moottori

VÄRIT JA HINNAT
Puna-Musta 19 890,-
Keltainen 19 590,-


Varaamme oikeuden mallimuutoksiin.
Hinta sis. alv 24%.
Hintaan lisätään toimituskulut 400€.
Sivu päivitetty 4.6.2019

Hinta alkaen: 19590,00€

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *